İZZET ŞAHİN SERBEST BIRAKILSIN!



İnsani Yardım Vakfı'nın Batı Şeria'daki bürosunu açan ve temsilciliğini yürüten, aynı zamanda İbrani Üniversitesi' nde İbranice eğitim alan üniversite öğrencisi İzzet Şahin, İsrail güvenlik güçlerince 27 Nisan 2010 Salı günü öğlen saatlerinde Beytüllahim kontrol noktasından geçerken gözaltına alınmıştır. Gözaltı işleminden yakınları ancak 3 gün sonra haberdar olabilmiştir. Eğitim ve İnsani Yardım amacıyla bölgede bulunan İzzet Şahin, hiçbir gerekçe gösterilmeden gözaltına alınmıştır. Yakınları ve insan hakları örgütlerinin İsrailli yetkililere İzzet Şahin'in durumuyla ilgili yaptığı tüm başvurular cevapsız kalmıştır. İzzet Şahin'in Haziran ayına kadar vize ve oturma izni de bulunmaktadır.

İzzet ŞAHİN'in serberst brakılması için Cumhurbaşkanlığı'na, Başbakanlığa ve Dışişleri Bakanlığı'na çağrı mektupları göndererek kampanyaya sizde destek olabilirsiniz. Çağrı metinleri aşağıdaki bağlantılarda bilginize sunulur.

Saygılarımızla. .

http://www.mazlumder.org/haber_detay.asp?haberID=8350


WORD BELGESİ OLARAK CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ÇAĞRI METNİ İNDİR

WORD BELGESİ OLARAK BAŞBAKANLIĞA ÇAĞRI METNİ İNDİR

WORD BELGESİ OLARAK DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI METNİ İNDİR

Uluslararası Kampanyaya Katılın!

Lütfen siz de, aşağıdaki formu doldurarak çağrı metnini Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa ve Dışişleri Bakanlığına gönderin;
* Çağrı Metnini Gönder butonuna bastığınızda mesajınız her üç kuruma da iletilmiş olacaktır.